1

Vernieuwde website Lely

De website van Lely Industries N.V. is door 4net vernieuwd. De site is in zijn geheel verbeterd wat resulteert in een dynamisch, sterk gestructureerde website.

Lely Industries N.V.
“Innovators in Agriculture”, Lely Industries N.V. is een eersteklas internationaal ontwikkelaar en leverancier van technische producten voor de zuivelsector. Innovativiteit speelt een belangrijke factor bij het bedrijf. De onderneming is constant op zoek naar methoden die het leven van veehouders zowel in financieel als sociaal opzicht verbeteren.

In dit streven past de vernieuwde website waar 4net verantwoordelijk is voor de strategie, het design, de interactie en de technische realisatie van het project. Daarnaast is 4net ook verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie van de content (copywriting, image- & video productie) en de online marketing van de website.

De website is ontwikkeld in meer dan vier talen en met de technieken ASP.net, (D)HTML en JavaScript. Daarnaast is de website geoptimaliseerd voor 99% van alle ‘mainstream webbrowsers’. De optimalisatie vindt plaats voor zowel de nieuwste als voorlaatste versie van deze browsers.

CMS
Lely maakt gebruik van het 4net CMS. Aan de hand van dit systeem is de content van de website makkelijker te onderhouden en hanteren.

Google Analytics
Om de statistieken van de website te monitoren heeft 4net de tool ‘Google Analytics’ voor de website geïmplementeerd. Aan de hand van deze statistieken zal Lely in samenwerking met 4net onderzoek verrichten naar verbeteringen van de website voor de toekomst.

Bekijk de website op www.lely.com

Opdrachtgever
Lely Industries N.V.
Specialisme
Fullservice internet bureaus
Techniek:
CMS: Eigen merk, Javascript
Andere cases van 4net Interactive
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines