123

Palthe iPhone App

Palthe iPhone App
Voor Stomerij keten Palthe Groep B.V. heeft 4net een iPhone Applicatie ontwikkeld waarmee je altijd beschikt over nuttige vlekkentips en wasvoorschriften.

Features
Uitgangspunt voor iPhone Apps is dat de App gebruiker voorziet van een specifieke keyfeature. Voor Palthe is een natuurlijk gevolg dat ze als stomerij specialist zijn in vlekken. De App is dan ook gevuld met allerlei tips omtrent vlekbestrijding en wasvoorschriften (denk hierbij aan wijnvlekken, etc.) Op deze manier kan je bij elke gelegenheid en op elk moment maatregelen nemen om vlekken te verwijderen.

Waarom een App?
De Applicatie is uiteindelijk ontwikkeld om gebruikers te informeren en te activeren. Zo wordt er informatie gegeven over vlekken op verschillende soorten stoffen. Wanneer dit niet lukt kan er via de geïntegreerde Maps functionaliteit een vestiging of depot in de buurt worden gezocht. Hierbij vind je meteen informatie over de mogelijke kosten om een vlek te verwijderen.

Maps integratie en GPS locatie
Om de dichtstbijzijnde vestigingen van Palthe weer te geven, is er gebruik gemaakt van een Maps integratie en GPS locatie van de gebruiker. Je kunt er dus vanaf jouw directe locatie een vestiging in de buurt vinden in geval van spoedeisende hulp.

Palthe Stomerijen
Palthe Stomerijen is de grootste stomerij van Nederland. De focus van het bedrijf ligt op het reinigen van duurzame boventextiel, textiel, gordijnen, dekbedden en andere verwante producten. De onderscheidende factor is de hoogstaande kwalitatieve dienstverlening die Palthe haar klanten aanbiedt.

De applicatie is compatibel met iPhone, iPod Touch en de iPad en is ontwikkeld voor iOS 3.0. Nog even onder voorbehoud is het ook voor de nieuwe iOS 4.0
De applicatie is gratis te verkrijgen via de App-Store.

Opdrachtgever
Stomerij keten Palthe Groep B.V
Specialisme
Mobiele diensten/applicaties
Techniek:
XML
Andere cases van 4net Interactive
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines