1

Nieuwe website / webshop Lunchtafel.nu

Lunchtafel, het initiatief van David Kok, Kevin & Sigi Sjoerdsma, heeft in samenwerking met 4net Interactive haar webwinkel geopend. Via de webshop kunt u in vijf stappen een lunch samenstellen, bestellen en laten bezorgen.

Lunchtafel
Lunchtafel verkoopt en bezorgt via haar webshop kwaliteitsproducten voor zakelijke lunches. Het bedrijf wil zich online profileren als de B2B lunch shop voor de gemeente Amsterdam. Vanuit de webwinkel bieden de heren van Lunchtafel losse producten zoals brood, sappen en toebehoren om zo de ideale lunch samen te stellen.

Vijf stappen
Voor het samenstellen, bestellen en laten bezorgen van een lunch, loop je volgende vijf stappen door:
Kies je brood (wit, bruin, bolletjes/puntjes, etc.)
Kies je beleg (zoet, vleeswaren, kaas/zuivel en vis)
Kies je drinken (frisdranken, sappen, bier, wijn etc.)
Kies je extra’s (specials, groente/fruit, bakkerij producten, extra’s)
Kies je betaalwijze (afrekenen aan de deur, binnenkort ook iDeal en Creditcard voor online)

Bezorging
Lunchtafel bezorgt zijn lunches op lokatie in Amsterdam. Via een postcodecheck kunt u controleren of u in aanmerking komt voor een bezorging bijvoorbeeld bij u op kantoor. Lunchtafel richt zich nu nog op regio Amsterdam, maar heeft zeker de ambities om in de toekomst verder te groeien richting de overige grote steden.

Design en functionaliteiten
Het design van de webshop is begeleid door Jitte Milder van Jaezz. 4net is verantwoordelijk voor het verwerken van het design en het koppelen van het 4net eBusiness Platform. De heren van Lunchtafel kunnen op basis van het 4net eBusiness Platform orders monitoren, producten beheren en teksten in de webshop in- en aanvullen.

4net eBusiness Platform en MailMeNow
Het 4net eBusiness Platform is een compleet beheersysteem om webshops mee te onderhouden en onder andere orderverwerking mee te managen. Het systeem vormt de basis voor de webshop van Lunchtafel.nu. Door gebruik van 4net MailMeNow is het voor Lunchtafel ook mogelijk om klanten op de hoogte te stellen van haar activiteiten en nieuwe producten.

Bekijk het resultaat op www.lunchtafel.nu

Opdrachtgever
Lunchtafel.nu
Specialisme
Webshops
Techniek:
CMS: Eigen merk
Andere cases van 4net Interactive
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines