12

Nieuwe iPhone App: De Clubapp

De Clubapp is een mobile app waarbij horecagelegenheden 1 op 1 interactie creëren met hun (vaste) bezoekers. De app is in opdracht van BrainBrothers ontwikkeld. Brothers uit Bunnik is de eerste horeca gelegenheid waar de app in gebruik genomen wordt.

De Clubapp is een app die aan de hand van verschillende functionaliteiten voordelen kan aanbieden voor zowel de gebruikers als voor de aanbieder. Het doel van de Clubapp is om:

- De loyaliteit te verhogen;
- Informatie uit te wisselen;
- Het koopgedrag te beïnvloeden;
- Social Media te integreren;
- Promotiemogelijkheden van leveranciers te verhogen;
- De bezoekersaantallen te verhogen.

Deze nieuwe app is ontwikkeld voor Android, Blackberry en iPhone platformen.

Functionaliteiten

Awards
Tijdens een evenement kan een bezoeker zichzelf live inchecken. Dit inchecken kan gekoppeld worden aan beloningen, ook wel awards genoemd. Hiermee kan het gedrag van de bezoekers beinvloedt en gemonitord worden. Loyaliteit wordt beloond, hoe vaker iemand bijvoorbeeld de club bezoekt en in-checkt, hoe groter hier de beloning tegenover kan staan. Dit kan uiteenlopen van status upgrades en extra privileges zoals een gratis drankje of entreekaartje. Dit kan geheel door de club zelf ingesteld worden.

Social Media
De app bevat ook een agenda waarin alle data van de club zijn evenementen en gebeurtenissen getoond worden. Deze informatie kan gedeeld worden op sociale netwerken als Facebook, Twitter en Hyves. Door gebruik te maken van Social Media, smsberichten en e-mail kan informatie zoals status updates, awards, check-ins en live feeds gedeeld worden met vrienden en kennissen.

Communicatie
Aan de hand van pushberichten kan de club in contact komen met gebruikers van de Clubapp. Een bepaald drankje of event kan op deze manier ruim van tevoren of tijdens een speciale gebeurtenis gepromoot worden. Wanneer bezoekers aanwezig zijn op een event kunnen ze ook onderling naar elkaar berichten versturen. In de app is er ook ruimte vrij gemaakt om algemene informatie te verschaffen zoals, plattegronden van de locatie, informatie over DJ’s en contactgegevens van de club.

Monitoring
Het aantal check-ins, aantal ingeleverde awards en chatsessies kunnen allemaal gemonitord worden. Op deze manier kan de club inspelen op de behoeftes en wensen van de klant.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de Clubapp en wilt u hier graag meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op met André van der Veer (+316 20 00 18 28) of vul het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Opdrachtgever
Brothers
Doel
Het doel van de Clubapp is om: De loyaliteit te verhogen, Informatie uit te wisselen, Het koopgedrag te beïnvloeden, Social Media te integreren, Promotiemogelijkheden van leveranciers te verhogen, De bezoekersaantallen te verhogen.
Specialisme
Mobiele diensten/applicaties
Techniek:
.NET
Andere cases van 4net Interactive
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines