123

LeukeFeesten.nl Website

Voor het evenementenbureau Leukefeesten.nl heeft 4net een professionele en uitgebreide website ontwikkeld. De website is voorzien van verschillende ‘web 2.0’ elementen wat voor een optimale beleving en bruikbaarheid zorgt bij zowel de klanten als de medewerkers.
Doelstellingen
Tijdens het ontwikkelen van het concept van de website zijn de volgende doelstellingen en uitgangspunten gehanteerd:
• Leukefeesten.nl een unieke positie geven tov concurrenten
• Web 2.0 elementen integreren (bv. Google Maps)
• Maximale conversie offerte aanvragen
• Eenduidige en heldere navigatie
Concept
Op de website kunnen bezoekers een offerte op maat aan vragen. Om dit op een duidelijke manier te doen biedt de website 3 stappen:
1. Het kiezen van het soort feest
2. Het kiezen van de locatie
3. Het aanvragen van de offerte
Al de feestconcepten en locaties die worden aangeboden hebben een eigen pagina waar de nadruk ligt op beleving. Dit gebeurd via muziek, video’s, foto’s en reviews. Interactie met de bezoekers staat op de hele website centraal. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld over feesten en locaties hun oordeel geven en reviews schrijven. Deze user-generated content wordt gebruikt om de presentatie van de feesten en locaties te optimaliseren. Wanneer een feest is ‘gekocht’ krijge de kopers de beschikking over een uitgebreide managementfunctie, voor het beheren van alle activiteiten.

Nieuwe functionaliteiten
4net heeft de website, de afgelopen periode, verder door ontwikkeld. Alle nieuwe functionaliteiten hebben als doel de service voor de klant zo compleet mogelijk te maken. Er is onder meer een aparte sectie op de website ingericht om meerdaagse feesten aan te bieden. Hiervoor zijn ook ‘bestemming’ en ‘verblijf’ als extra optie toegevoegd in plaats van ‘locatie’. Bij alle concepten worden nu ook YouTube filmpjes getoond voor een compleet beeld over het feest.

Zoekmachine optimalisatie
Naast de nieuwe functionaliteiten is de website volledig geoptimaliseerd voor Google. De website zal op deze manier een hogere positie bereiken in de gratis zoekresultaten.

Bekijk het resultaat op www.leukefeesten.nl.

Opdrachtgever
EFFECT Groep
Specialisme
Development, Interaction design, Vormgeving, Webdesign
Techniek:
.NET, AJAX, CSS, Javascript, XHTML
Andere cases van 4net Interactive
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines