123

Feyenoord Webshop

In navolging van Ajax en PSV is deze week de webshop voor Feyenoord live gegaan. 4net is wederom verantwoordelijk voor zowel de online als de offline activiteiten van de webshop: online continuiteit en offline handling van de orders.

Waar we de eerdere voetbalclubs al live gebracht hadden (de nieuwe shops voor Ajax en PSV), heeft 4net ook de overeenkomst gesloten met Feyenoord. 4net Internet Solutions is in dit traject gezamenlijk met 4net E-Commerce verwantwoordelijk geweest voor de shop en de orderhandling voor de Rotterdamse voetbalclub.

We hebben ons bij 4net in een relatief korte doorlooptijd weten te buigen over o.a. het design, de techniek, en de online payments zoals iDeal. Nu met de livegang verzorgen we het 24/7 support, de hosting en online marketing van het shopping platform.

Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de fulfillment. 4net eCommerce is vanaf de livegang verantwoordelijk voor de logistiek: uitlevering van de orders, artikelbeheer. Ook de customer support loopt via 4net E-commerce, waarmee we het gehel traject hebben weten te dekken.

Kijk voor de webshop op www.feyenoord-shop.nl

Opdrachtgever
Feyenoord
Specialisme
E-commerce, Online payment, Vormgeving, Webshops
Techniek:
.NET, CSS, Javascript, XHTML
Andere cases van 4net Interactive
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines