12

Effectgroep; Live Communication

In samenwerking met Effectgroep is de nieuwe website www.effectgroep.nl ontwikkeld. Het doel van de website is om bezoekers te informeren, entertainen en te inspireren.

Effectgroep
Effectgroep organiseert congressen, corporate meetings, presentaties, client events, bedrijfsfeesten, incentivereizen en medewerkersbijeenkomsten. Als live-communicatiespecialist weten zij als geen ander dat een evenement of congres kan bijdragen aan belangrijke communicatiedoelstellingen. De focus ligt op het resultaat dat opdrachtgevers willen behalen.

Om bezoekers te informeren over de verschillende mogelijkheden van Effectgroep is de website in samenwerking met 4net ontwikkeld. Daarbij is meteen de lancering van de nieuwe huisstijl voor Effecgroep gerealiseerd.

Naast het inspireren en informeren van bezoekers is het doel van de website om conversie te genereren. Met behulp van een constant terugkerende contactmodule kan de bezoeker contact opnemen of op laten opnemen door Effectgroep.

Cases
Op de website worden cases onderverdeeld in twee doelgroepen: Relaties en Medewerkers. Daarnaast kan de bezoeker aan de hand van verschillende tags: (Integratie, Informatieoverdacht, Merkactivatie, Opening pand, Klanten binden, Bedanken, Fusie of Jubileum) gericht zoeken naar relevante cases. Bij de cases wordt extra informatie gegeven over de Locatie, Opdrachtgever, Aanleiding en het aantal Bezoekers van een event.

Social Media
Informatie vanaf de website kan via verschillende Social Media gedeeld en doorgeplaatst worden. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld cases op LinkedIn plaatsen of aanraden op Facebook en Tweets plaatsen op Twitter.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de website op www.effectgroep.nl.

Opdrachtgever
Effectgroep
Doel
Het doel van de website is om bezoekers te informeren, entertainen en te inspireren.
Specialisme
Development
Techniek:
XHTML
Andere cases van 4net Interactive
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines