1

DOOR iPhone App

In samenwerking met DOOR Trainingen & Coaches heeft 4net de ‘DOOR Scheurkalender’ ontwikkeld als iPhone App. Een ‘sales’kalender waarbij elke dag een nieuwe verkoopspreuk & afbeelding bekeken kan worden.

De ‘DOOR Scheurkalender’ is een mobiele doorvertaling van de fysieke DOOR Scheurkalender. De iPhone App is door 4net ontwikkeld om merkbeleving omtrent het merk DOOR en de fysieke DOOR Scheurkalender te creëren.

Gratis en betaalde versie
Voor de scheurkalender zijn twee versies ontwikkeld. De eerste versie is een gratis versie waarbij elke dag de nieuwe kalenderafbeelding van die dag bekeken kan worden. De betaalde variant geeft de mogelijkheid de gehele kalender over het kalenderjaar te bekijken, zowel de oude als nieuwe data.

Extra features
Binnen de applicatie zijn een aantal extra features ingebouwd. Zo kun je spreuken aanmerken als ‘favorieten’, zodat je bijvoorbeeld de leukste, grappigste of interessantste kalenderdagen (zoals verjaardagen, feesten en vakantiedagen) snel terug kan vinden. Ook kan er gebruik worden gemaakt van e-mailopties en Social Media zoals Twitter om verschillende kalenderdagen te delen en daarbij snel en gemakkelijk te bekijken.

DOOR Trainingen en Coaches
DOOR Trainingen en Coaches is een organisatie die zich in de loop van de jaren gespecialiseerd heeft in het geven van verschillende trainingen aan de overheid en zowel kleine als grote bedrijven. DOOR richt zich middels deze trainingen en coaching op klantgerichtheid, verkopen en commercieel leiding geven.

Optimalisatie voor iOS 3.0 en hoger
De applicatie is ontwikkeld voor iOS 3.0 en latere versies (ook de nieuwe iOS 4.0).
De betaalde versie kost op dit moment EUR 9,99 en bevat de kalender voor heel 2010.

De Pro version:
http://itunes.apple.com/nl/app/door-kalender-2010/id378495728?mt=8
De Free version:
http://itunes.apple.com/nl/app/door-kalender-lite/id378491780?mt=8

Opdrachtgever
DOOR Trainingen & Coaches
Specialisme
Mobiele diensten/applicaties
Techniek:
XML
Andere cases van 4net Interactive
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines