13

CanalDigitaal Webshop

4net ondersteunt CanalDigitaal bij al haar e-commerce activiteiten. Het 4net e-commerce platform is gekoppeld aan een nieuw stijlvol design dat perfect aansluit bij de nieuwe huisstijl van CanalDigitaal. Canal Digitaal richt zich met de shop op de publieke markt.
Producten
De producten die in de webshop te bestellen zijn variëren van losse SmartCards tot complete schotelsets. De meeste producten worden in combinatie verkocht met een van de abonnementen die CanalDigitaal aanbiedt.

E-commerce platform
Mede door de inzet van het uitgebreide 4net e-commerce platform beschikt de shop over vele functionaliteiten. Naast de uitgebreide backoffice functionaliteiten, levert dit de klant verschillende voordelen op. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aanbod van verschillende betalingsmogelijkheden zoals iDEAL. Om de klanten veilig te laten winkelen beschikt de webshop over een SSL certificaat.

Naast het ontwikkelen van de shop door 4net Internet, neemt 4net E-commerce het gehele logistieke proces van alle shopartikelen op zich. Door deze samenwerking wordt CanalDigitaal een complete service geboden.

Nieuw design
4net heeft voor CanalDigitaal het nieuwe design aan de webshop gekoppeld. Met dit nieuwe design beoogt CanalDigitaal haar producten en diensten nog beter te communiceren.

Bekijk de webshop op webshop.canaldigitaal.nl.

Opdrachtgever
CanalDigitaal
Specialisme
Development, E-commerce, Interaction design, Vormgeving, Webdesign, Webshops, Zoekmachine marketing
Techniek:
.NET, AJAX, CSS, Javascript, XHTML
Andere cases van 4net Interactive
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines