1

Bepaal nu je ideale trouwlocatie met de ‘Trouwlocaties App’

Bepaal nu je ideale trouwlocatie met de ‘Top Trouwlocaties App’

Vanuit de huidige website van Top Trouwlocaties (www.toptrouwlocaties.nl) is er een nieuwe app ontwikkeld voor zowel de iPhone als de iPad.


Top Trouwlocaties
De website van Top Trouwlocaties biedt een totaaloverzicht aan van de mooiste en leukste trouw- en feestlocaties. Als bezoeker kan je ook zelf een locatie aanraden die uiteindelijk op de website geplaatst kan worden. Daarnaast biedt de site de mogelijkheid om via live chat gratis advies te krijgen van de locatie adviseurs. Wanneer er een locatie voor een huwelijk uitgekozen moet worden is de website een handige tool om je hierbij te helpen.

Met de ontwikkeling van de Top Trouwlocaties App kan men nu met behulp van een iPhone of iPad verschillende trouwlocaties opzoeken en bekijken. 4net is hierbij verantwoordelijk voor de technische realisatie, het design, de uiteindelijke hosting en het support. De App kan op de iPhone 3G(s) de iPhone 4 (Retina) en de iPod touch gebruikt worden.

Functionaliteiten

Zoekopties
De gebruiker kan uit verschillende zoekopties kiezen. Wanneer je een locatie zoekt die dichtbij een bepaalde locatie ligt kan je voor de zoekoptie Buurt kiezen. Wil je graag in een kasteel trouwen of ga je liever voor een romantische boottocht? Verschillende opties worden bij de zoekoptie Soort weergegeven. Daarnaast kan men zoeken op Plaatsnaam of op de Naam van een bepaalde locatie.

Inspiratie
Wanneer men nog geen idee heeft van waar, wanneer en hoe de trouwerij georganiseerd gaat worden, kan er gebruik worden gemaakt van de ‘Inspiratie’ tool. Aan de hand van verschillende afbeeldingen kan er inspiratie worden opgedaan. Dit kan uiteenlopen van een bepaalde uitstraling of sfeer van een locatie tot gerechten die bij het diner geserveerd kunnen worden. Elke afbeelding zit gekoppeld aan een bepaalde locatie. De bedoeling van de ‘Inspiratie’ tool is om niet alleen inspiratie op te laten doen voor de ideale locatie van de huwelijksdag, maar ook om alles wat met deze speciale dag te maken heeft.

Fotos/Kaart
Bij elke locatie worden er foto’s en informatie weergegeven. Op deze manier krijgt de gebruiker meteen een idee van hoe de locatie eruit ziet en wat de mogelijkheden (capaciteit, overnachtingen) zijn. Dankzij integratie van Google Maps kan de locatie opgezocht worden en een routebeschrijving beschreven worden.

Contactformulier
Voor meer informatie over een bepaalde locatie kan het contactformulier ingevuld worden. Daarbij kan bij gebruik van de iPhone, aan de hand van één button, direct de trouwlocatie gebeld worden of inf ormatie over een bepaalde locatie doorverzonden worden naar familie, vrienden, kennissen etc.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met André van der Veer (Andre@4net.com)

Opdrachtgever
Toptrouwlocaties.nl
Doelgroep
toekomstige bruidsparen
Specialisme
Mobiele diensten/applicaties
Techniek:
.NET
Andere cases van 4net Interactive
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines