123

Bedbad.nl Restyle

4net heeft de webshop BedBad.nl ontwikkeld in opdracht van Sam’s Gift en Fanshop. Het bedrijf is beheerder van onder meer de webshop Shop4fans.

De webshop
De webshop heeft een rustige uitstraling gekregen wat perfect aansluit bij het uitgebreide assortiment wat verkocht wordt in de shop. Bezoekers van de shop weten direct wat ze kunnen verwachten. De doelgroep van de shop wordt op een duidelijke manier benaderd wat zal moeten zorgen voor een hoge succesratio. Door het ruime assortiment zal deze webshop voor veel personen een mooi product kunnen bieden.

Doorontwikkeling
Met het doorontwikkelen van de webshop technieken ontwikkelen we graag ook bestaande projecten door om de standaarden hoog te houden. BedBad.nl is hier een op en top voorbeeld van. We hebben de webshop grafisch en vervolgens technisch doorontwikkeld, om upselling en crossselling nog meer te bevorderen.

Zoals u kunt zien via www.bedbad.nl heeft de webshop een aantal updates ondergaan op het gebied van user interaction. Ga naar www.bedbad.nl om ook deze shopbeleving te ervaren.

Opdrachtgever
DOT ecom
Doel
Upselling en crossselling nog meer te bevorderen.
Specialisme
E-commerce, Interaction design, Online payment, Webshops
Techniek:
.NET, CSS, Javascript, XHTML
Andere cases van 4net Interactive
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines